Duet Enterprise Nedir?

Microsoft SharePoint ve SAP için SAP ve Microsoft tarafından ortaklaşa geliştirilmiş bir ürün olan Duet Enterprise, BT’nin iş ihtiyaçlarına daha etkin olarak hizmet sağlamasına ve kullanıcıların verimliliğini artırmaya yardımcı olur. Yazılım SAP uygulamaları, Microsoft SharePoint ve Microsoft Office’in birlikte çalışmasına olanak sağlar.

Kurumsal iş sistemlerinden bahsedildiğinde, iş ekiplerinin ve BT organizasyonlarının temel amaçlarının her zaman bir uyum içerisinde olmadığı görülüyor. İş ekipleri için öncelik sürekli büyümeyi sağlarken her zaman değişen pazar koşullarına yanıt vermek. Bu eforları desteklemek için iş kullanıcıları bilgiye sezgisel ve hızlı şekilde erişme ve kurum içindeki ve dışındaki ekiplerle birlikte ve etkin şekilde çalışma ihtiyacındadırlar.

Öte yandan, BT organizasyonları iş sistemlerinin etkin şekilde yönetildiğinden ve güvenli olduklarından emin olacak şekilde sistem maliyeti ve karmaşıklığını yönetme eğilimindedir. Fakat bu sorunları sadece yönetmek yeterli değildir. İşin büyümesini desteklemek için teknoloji çözümlerinin işin zamanında, çevik ve etkin şekilde işe yön vermesi kaçınılmazdır. Bu ihtiyacı karşılamak için BT’nin dinamik iş ihtiyaçlarını karşılamak için ölçeklenirken esnek ve yenilikçi çözümleri destekleyen sistemleri yaygınlaştırması gerekir.

İş ekiplerine ve IT organizasyonlarına hedeflerini gerçekleştirmede yardımcı olmak için SAP ve Microsoft Duet Enterprise’ı öneriyor. Duet Enterprise çalışanların SharePoint 2010’u SAP uygulamaları ile birlikte kullanabilmelerine olanak sağlar. Duet Enterprise Microsoft SharePoint ve Microsoft Office’in sağladığı birlikte çalışma ve iş verimliliğini, SAP uygulamalarının iş verisi ve süreç fonksiyonları ile birleştirir. Sonuç olarak bu iş kullanıcılarının kişisel ve ekip verimliliklerini artırmak için ihtiyaç duydukları verinin ve görevlerin birleşmiş kurumsal görünümünü oluşturmalarına olanak sağlar. Aynı zamanda BT ekibi bu yazılını işe daha etkin şekilde hizmet etmek ve artan çevikliği desteklemek için kullanabilirler. Dahası, Duet Enterprise BT’nin Microsoft SharePoint’in kurumsal ve büyüyen kapsamı ile SAP uygulamalarının kullanımını yaygınlaştırarak genişleyen değeri fark etmelerine yardımcı olur.

Detaylı bilgi için www.duet.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Duet Enterprise Nedir?” için bir yanıt

  1. Selamican Nisan 13, 2011 / 8:35 pm

    Oldukça başarılı bir yazı olmuş.Eline sağlık!

Yorum bırakın